Haveman Kunst
Sinds 1998 ben ik zelfstandig interim manager. In 2010 ten tijde van de crisis, werd het lastig opdrachten te vinden die pasten bij mijn kennis en ervaring. Toen een goede vriend van mij vroeg wat ik het liefste deed, groeide het idee om het schilderen wat ik al lange tijd deed, serieus en professioneel aan te gaan pakken. Een grote stap voor mijn gevoel op mijn 56e maar vertrouwde sterk op mijn reeds opgedane ervaring als ondernemer.

Zo is Lbetho Art ontstaan. Het volgen van een aantal masterclasses en een opleiding bij de Filarski Academie zorgden voor een stevige basis. En ik leer nog elke dag door te doen, te lezen, te kijken, te praten en door het contact met collega-kunstenaars.

Mijn abstract/figuratieve werk komt nu letterlijk goed uit de verf. Ik schilder zowel voor particulieren als het bedrijfsleven, in series, voor relatiegeschenken, voor goede doelen, voor kerstkaarten en in opdracht. Ik neem regelmatig deel in landelijke, maar ook internationale exposities, zoals in US, Vietnam, Braziliƫ en Italiƫ.