Over

Over HavemanKunst

Het regelen van exposities, huurafspraken en zorgen voor online zichtbaarheid van uw kunstwerken vergt veel tijd, terwijl u als kunstenaar vaak het liefste bezig bent met het maken van kunst. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw werk gezien wordt?

Ontzorgen zonder de regie te verliezen

HavemanKunst kan u ontzorgen door uw werk onder de aandacht te brengen. Door aandacht voor uw werk te genereren, verhogen wij de kans op verkoop. Dit doen we onder andere middels onze drukbezochte website, Facebook-pagina, nieuwsbrieven en advertorials.

Op HavemanKunst.nl wordt het werk niet alleen tentoongesteld, maar kunnen kunstenaars hun werk ook verkopen of verhuren. Daarnaast behoort het genereren van werk in opdracht tot de mogelijkheden. We hebben permanente expositieplekken waar de kunstenaars gebruik van kunnen maken.

De kunstenaar behoudt de volledige regie op zijn of haar kunstwerken. U kunt elk moment nieuwe kunstwerken plaatsen of wijzigingen doorvoeren. Zo houdt u volledig controle over de kosten en uw online profilering.

Aan de andere kant bieden wij locatiehouders een uitgebreide keuze aan kunstwerken aan. Zij kunnen niet alleen profiteren van de meest prachtige werken, maar ook meeliften op de publiciteit van de evenementen en exposities.

Het unieke van HavemanKunst

Het unieke van HavemanKunst is de combinatie van de digitale presentatie, wisselende expositiemogelijkheden, het verkopen en verhuren van werk (huurkoop) én het maken van werk in opdracht. Ons aanbod is zeer gevarieerd en bestaat uit tastbare kunstobjecten. Zo brengt HavemanKunst op onderscheidende wijze mensen en bedrijven door kunst bij elkaar.


Graag tot ziens,
Ina Haveman, eigenaar HavemanKunst