Haveman Kunst
Ik ben Hannie van Wanrooij, woon in het Brabantse Boxtel en mijn liefste bezigheid is schilderen met olieverf. Omdat ik werk vanuit mijn gevoel, is de sfeer van mijn schilderijen voor mij erg belangrijk. Hoofdzakelijk schilder ik wat mij op dat moment bezighoudt. Dit betekent dat ik nooit van te voren weet wat mijn volgende inspiratiebron zal zijn; mijn kinderen, een ontroerend tv-programma, foto's, mijn fantasie, een prachtig dier, alles is mogelijk.

Maar het schilderen van mensen en kinderen heeft mijn voorkeur, ook in opdracht. Omdat ik alles maar één keer schilder is elk schilderij echt uniek. Ik werk zowel op doek als op hout. Dat laatste geeft weer een heel andere uitstraling. Zo ben ik altijd aan het vernieuwen, op zoektocht, op avontuur. Kijk rustig in mijn galerie, ik ben erg benieuwd naar je mening!

Vindt u een bepaald werk mooi? Wilt u eens rustig kijken of dat past in uw omgeving? Geen probleem. Informeer via 06 23231386 of mail info@havemankunst.nl .

Voor nu wens ik u veel genoegen bij het bekijken van mijn galerie. Heeft u interesse of wensen, laat het me dan weten via info@havemankunst. Want samen met u kijk ik dan graag of en zo ja, hoe we eea kunnen uitwerken.