Martin Melis
Martouche! maakt esthetische digitale kunst in een beperkte oplage van 50 stuks. Muziek vormt een belangrijke inspiratiebron voor mijn werk. Dat komt tot uiting in de dynamiek van het werk en in de titels.
Het werk is herkenbaar aan de boeiende, dynamische vormen en sprankelende kleuren en veel diepte en beweging. De kleuren spatten hierbij van het doek! Van dichtbij zie je abstracte, mozaïek-achtige elementen maar van wat meer afstand verdwijnt de abstractie en ontstaan er herkenbare vormen.
Soms zijn dit menselijke elementen als een oog dat naar je lijkt te knipogen of de sensuele fluisterende lippen van een vrouw. In andere werken is er herkenning van natuur-elementen als aarde, water, vuur, bloemen, planten of dieren.

Door de digitale techniek is het mogelijk om op diverse formaten en materialen een kunstwerk te bestellen. Daarnaast is het mogelijk om kleuren naar wens aan te passen. Het formaat ervan is letterlijk onbeperkt. De materialen variëren van giclée print op canvas - met of zonder baklijst - tot en met dibond voorzien van gepolijst acrylglas. De prints zijn van zeer hoge kwaliteit als giclée uitgevoerd en opgebouwd met maar liefst 12 pigment basiskleuren en kennen een levenslange garantie op kleurechtheid. Heel speciaal is de mogelijkheid om het werk met échte diepte te printen. Er ontstaat diepte in de vorm van een relief door het aanbrengen van honderden printlagen. Daarmee wordt het werk nóg unieker en exclusiever.

Heb je wensen .. laat het me weten. Ik help je graag met een kunstwerk naar jouw voorkeur. Of heb je interesse in een werk in mijn galerie en wil je eens rustig bekijken of dat past in jouw omgeving? Geen probleem, informeer via 06 23231386 of mail info@havemankunst.nl.

Alle 13 werken van Martin Melis
Let s Dance David Bowie
Martin Melis
Deep Forest
Martin Melis
Sunflower
Martin Melis
Bright Blue Eye
Martin Melis
Red Rain
Martin Melis
Shattered Dream Orange
Martin Melis
Shattered Dream Blue
Martin Melis
Summer Breeze
Martin Melis
Red Rain
Martin Melis
Snowgoose
Martin Melis
Octopussy
Martin Melis
Sea of Love - nr 1 van 25
Martin Melis
Hot Lips - nr 3 van 25
Martin Melis