Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

Minimalisme met karakter bij Het Landgoed

Creativiteit en ondernemerschap gaan samen op de afhaalkaart en aan de wand. De  menukaart van restaurant Het Landgoed is gecombineerd met die van Herberg Sint Petrus en Taverne Paulus tot een verrassend aantrekkelijke afhaalkaart. Alle gerechten zijn af te halen bij Taverne Paulus. De gebroeders Huijbregts gaan ervan uit dat alle restaurants binnen afzienbare tijd weer kunnen openen voor hun gasten en hebben Het Landgoed alvast ingericht met de kunstwerken van Anny van Gestel.

Anny heeft aan de Academie voor Schone Kunsten te Arendonk een 8 jarige opleiding gevolgd  en daarna nog een specialisatiegraad behaald. Ze is getalenteerd en heeft haar geheel eigen abstracte stijl ontwikkeld.  Ze wordt geïnspireerd door de elementen van de natuur en door compositie, vorm, kleur, abstractie en lijnenspel. Structuren in aardlagen, oude gesteenten, roestige elementen, verweerde en vervallen gebouwen geven haar telkens weer de energie om artistiek te creëren.

Ze besteedt veel aandacht aan het prepareren van haar doeken en panelen omdat ze een goede basis erg belangrijk vindt. 

Haar werken hangen inmiddels in binnen- en buitenland. 

 

Samenvatting

De abstracte werken van Anny van Gestel zijn te zien tot 4 maart 2021 bij Restaurant Het Landgoed Lage Mierdseweg 3 in Esbeek (013 516 9243)

 

Voor nadere informatie

HavemanKunst | Ina Haveman | 06-23231386 | info@havemankunst.nl

 

 

Bekijk de tentoongestelde werken