Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

Keramiek & Emotie bij Bodymince Boxtel

Annette Willems en Christel van Tooren verzorgen onder de toepasselijke naam ‘Keramiek & Emotie’ een prachtige expositie in de salon van Thea Verbruggen. Met haar schilderijen uit de serie Azië laat Annette zien waar ze goed in is. Prachtige afbeeldingen van dames in kleurrijke gewaden. De geglazuurde keramieken van Christel getuigen van haar creativiteit, zijn vaak functioneel en stralen vooral warmte uit.

Sinds 2010 schildert Annette weer volop, nam les en heeft de opleiding KANL te Neerpelt (België) met succes afgerond. Ze maakt veel studie en haar eigen stijl is goed herkenbaar. Ze schildert het liefst met olieverf en haar onderwerpen variëren van landschappen en stillevens tot mensen en portretten. 

Christel brengt haar keramiek tot leven door materiaalgebruik en kleuren. Haar werk is niet alleen mooi om naar te kijken en decoratief maar vaak ook goed te gebruiken. Enkele voorbeelden hiervan tijdens deze expositie zijn de keramieken in de vorm van een vaas. 

Thea Verbruggen is zichtbaar tevreden over de metamorfose van haar salon. ‘Keramiek & Emotie, hoe passend in een damessalon. Ik verwacht dat mijn klanten het helemaal te gek vinden.’ 

Te zien tot 14 januari 2021.

 

Samenvatting

Tot 14 januari zijn de beelden en schilderijen van Christel van Tooren en Annette Willems uit Nederweert te zien bij Bodymince Boxtel, Bosscheweg 157, Boxtel.

Bijzonderheden - bezoekers graag vooraf even aanmelden,  ook van harte welkom zonder een afspraak voor een behandeling

Voor nadere informatie

HavemanKunst, Ina Haveman | 06-23231386 | info@havemankunst.nl