Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

Natuurlijk Lena bij Bekkers Advies Sint-Oedenrode

Lena Bakker-Strijbos uit Sint-Oedenrode exposeert onder de toepasselijke naam ‘Natuurlijk Lena’ bij Bekkers Advies. Lena schildert het liefst thema’s uit de natuur en haar werken laten zich  het best typeren als poëtisch-realistisch met een zijstap naar de abstracte kant. Het bedrijf Bekkers Advies van Lucy Bax is opnieuw ingericht met een expositie die het bekijken zeker waard is.

Na diverse teken- en schildercursussen heeft Lena van 2005 tot 2011 de schildersopleiding aan de Academie voor Schone Kunsten te Arendonk gevolgd. Olieverf heeft haar voorkeur en het schilderen biedt haar een manier om de prachtige beelden uit de natuur vast te houden. Als voorbeeld noemt ze eenvoudige paardenbloemen zo vorm te geven dat het majestueuze bloemen lijken of een bereklauw die als een koning met zijn kracht en gratie in het veld staat te pronken.

Lucy Bax en secretaresse Marieke van Acht van Bekkers Advies zorgen in overleg met Ina Haveman van HavemanKunst voor een permanent wisselende kunstinrichting. ‘Bijzonder leuk om telkens weer de positieve reacties van klanten en collega’s te horen. Maar ook spontane inloop is van harte welkom’, voegt Lucy nog toe. 

De expositie is tijdens openingsuren, uiteraard gratis, te bezichtigen.

 

Samenvatting

Tot 15 januari 2021 zijn de schilderijen van Lena Bakker (tijdens kantooruren) te zien bij Bekkers Advies, Borchmolendijk 24, 5492 AK Sint-Oedenrode. 

 

 

Bekijk de tentoongestelde werken