Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

Fascinatie in dromenland bij sKin architects

Kun je op professionele manier, in een beperkte ruimte een expositie inrichten met beelden en schilderijen van 2 kunstenaars? Nou en of dat kan. Bij sKin Architects zijn de schilderijen van Liesbeth Oudshoorn uit Ossendrecht en de beelden van Ton van Sprang uit Dalfsen te bewonderen. Het architectenduo Elke Goossens en Clemens Boons laat ook hiermee zien dat ze weten wat professioneel is.

Liesbeth is een veelzijdig kunstenaar en schildert al jaren het liefst abstract figuratief en altijd zeer kleurrijk. Ze heeft om zover te komen een aantal masterclasses bij bekende kunstenaars gevolgd en een privé Kunst Academie afgerond. Daarmee heeft ze een stevige basis gelegd en haar eigen stijl ontwikkeld. Ze zegt nog elke dag bij te leren door het veel te doen, te lezen, te kijken, te praten en door de contacten met collega kunstenaars. Ze exposeert regelmatig landelijk en internationaal. Onder andere in de VS, Vietnam, Brazilië en Italië. 

Ton is ook al enkele decennia professioneel kunstenaar. Hij laat zich inspireren door de ruwe vormen en lijnen van het basismateriaal en laat daarbij zijn fantasie de vrije loop of hij werkt nauwgezet een schetsontwerp uit naar een werkelijk beeld. Hij werkt het liefst met natuurlijke materialen zoals steen en hout. En binnen de enorme diversiteit aan stenen kiest hij graag de hardere soorten zoals marmer, Belgisch hardsteen of graniet. Zijn beelden zijn doorgaans abstract of figuratief abstract.

Een bijzonder interessante expositie die een bezoekje aan sKin Architects meer dan waard is. 

Omdat de architecten Elke Goosens en Clemens Boons ook regelmatig in het werkveld te vinden zijn, is het handig om voorafgaand aan je komst even te bellen om teleurstellingen te voorkomen: 0411-689494. 

 

Samenvatting

Tot 5 maart 2021 zijn de beelden en schilderijen van Ton van Sprang en Liesbeth Oudshoorn te zien bij sKin architect, Duit 4 in Boxtel.

Voor nadere informatie

HavemanKunst | Ina Haveman | 06-23231386 | info@havemankunst.nl

 

Bekijk de tentoongestelde werken