Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

Swingend en kleurrijk bij Bekkers Advies tot 18-09-2020

Tot 18 september exposeert Rita Veltmaat uit Diepenheim in het karakteristieke pand aan de Borchmolendijk van Bekkers Advies. Kunst wordt bij Bekkers Advies in Sint-Oedenrode gewaardeerd en met deze expositie van bijzondere schilderijen is dat opnieuw duidelijk. 

Rita Veltmaat schildert al vele jaren en heeft deelgenomen aan tientallen exposities en workshops in binnen- en buitenland. ‘Swingen met de penseel, dat is mijn passie. En ik hou van kleur bekennen, het liefst met acrylverf’, vertelt Rita lachend bij het inhangen van haar kunstwerken. Ze vertelt dat ze vooral experimenteel werkt, zet de verf op het doek en maakt een reis met de kleuren die in haar opkomen. De inspiratie haalt ze uit alledaagse dingen die ze tegenkomt op de vele binnen- en buitenlandse reizen die ze samen met haar man maakt. Telkens zoekt ze naar de balans tussen de kleuren en de vormen en is daarmee op weg naar haar doel. ‘Ik dans over het doek met penseel, vingers, spons of andere materialen’. 

Lucy Bax, eigenaresse van Bekkers Advies en secretaresse Marieke van Acht zien de inrichting van het kantoor weer naar tevredenheid veranderen. ‘Superleuk, telkens weer iets nieuws aan de muur. En ook de klanten reageren positief. Spontaan bezoek is ook altijd mogelijk. De koffie staat klaar’, voegt Marieke nog toe. De expositie is tijdens openingsuren, uiteraard gratis, te bezichtigen

Samenvatting

Tot 18 september 2020 zijn de schilderijen van Rita Veltmaat (tijdens kantooruren) te zien bij Bekkers Advies, Borchmolendijk 24, 5492 AK Sint-Oedenrode. 

 

Bekijk de tentoongestelde werken