Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

Voorjaarsexpositie verf en steen bij Bodymince tot 17-09-2020

Marielle van Eijk en Johan Eskens hebben de fraaie salon van Thea Verbruggen ingericht met aansprekende kunst. Mariëlle uit Someren is er een van weinig woorden. Des te beter weet ze haar schilderijen de nodige expressie mee te geven. Johan Eskens uit Gouda, inmiddels ook internationaal zeer succesvol completeert de expositie met zijn beelden. Samen met Bodymince zijn de HavemanKunstenaars erin geslaagd een prachtige expositie samen te stellen.

Schilderen is mijn passie!’ zegt de altijd opgewekte Mariëlle als we tijdens het inhangen van de expositie de salon bezoeken. Ze zegt dat de alles wat haar aanspreekt kan schilderen. Maar toch het liefste dieren die een bepaalde blik in hun ogen hebben of als hun lichaamstaal veelzeggend is. Ze heeft duidelijk een eigen stijl ontwikkeld die je herkent als je het geheel van haar schilderijen ziet. Ze schildert met name met acrylverf op doek.

Johan is autodidact en pas sinds 2013 met beeldhouwen bezig. Hij is dermate talentvol en professioneel dat hij inmiddels ook internationaal succes heeft en in zijn eigen atelier workshops geeft. Johan bezoekt kunstmarkten in Nederland en Duitsland en exposeert zijn werk minimaal één keer per jaar elders in het land. Deze keer dus bij Bodymince.

Bodymince eigenaresse Thea Verbruggen ziet dat haar salon weer wordt ingericht met fraaie kunst. ‘Hier wordt je echt vrolijk van. De combinatie van schilderijen en beelden met die prachtige kleuren. Laat het voorjaar maar komen’, zegt ze tevreden tegen beide kunstenaars en vertrekt weer fluitend naar één van haar cliënten. 

 

Samenvatting

Schilderijen van Mariëlle van Eijk-Manders uit Someren en beelden van Johan Eskens uit Gouda zijn tot 17 september 2020 tijdens openingsuren te zien aan de Bosscheweg 157 te Boxtel.  

Meer informatie is op te vragen bij Ina Haveman, info@havemankunst.nl, bellen of appen via 06 23231386

 

Bekijk de tentoongestelde werken