Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

Volop in de bloemen bij Leenders & van Riel in Boxtel

Tot 14 oktober zijn de kleurrijke schilderijen van kunstenares Hennie van Grinsven te bewonderen bij de praktijk van Hans Leenders en Bob van Riel aan de Bosscheweg te Boxtel.  Hennie schildert met name bloemen, soms afgewisseld met dieren of zomerse Italiaanse taferelen. Een mooie selectie van haar werken wordt geëxposeerd in de moderne praktijk.

De uit Schijndel afkomstige Hennie schildert al vele jaren en heeft haar kennis met name opgedaan bij het Pieter Breugel Kunstcentrum te Veghel. In haar beginjaren heeft ze veel gewerkt met aquarel en pastel maar tegenwoordig gebruikt ze met name acryl. Haar voorkeur voor het gebruik van aardetinten en Toscaanse kleuren combineert uitstekend bij de door haar gekozen onderwerpen. Ze kan volgens eigen zeggen helemaal opgaan in het maken van aangename kleurencombinaties.

Bij het opnieuw inrichten van de praktijk kijken beide huisartsen samen met praktijk-assistent Ilse de Jong belangstellend toe. ‘Een bijzonder aangename verandering tijdens deze wat donkere winterdagen’, zegt Ilse. ‘Onze patiënten zullen dit zeker waarderen’. 

Deze expositie kan helaas tot onbepaalde tijd niet worden bezocht in verband met de gezondheidsrichtlijnen in het kader van het Coronavirus.

 

Samenvatting

Tot 14-10-2020

Schilderijen van Hennie van Grinsven

Huisartsenpraktijk Leenders & van Riel

Bosscheweg 5 te Boxtel

Voor nadere informatie

HavemanKunst

Ina Haveman

06-23231386 OF

Hans Barelds

06-22957662

info@havemankunst.nl

 

Bekijk de tentoongestelde werken