Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

#48047 Bekkers Advies | Jeanne Geubbels

 

Bekkers Advies pakt uit met Kunst

Lucy Bax, eigenaar van Bekkers Advies is zichtbaar trots op haar nieuwe pand aan de Borchmolendijk 24 te Sint-Oedenrode. En terecht. Het prachtige monumentale pand is keurig ingericht voor de start van haar zoals ze het zelf noemt ondernemende administratie- en fiscaal advieskantoor.

En ondernemend is ze ook. Want ze gaat haar pand ook openstellen voor bezoekers die van kunst houden. Per 4 maanden wordt er een nieuwe expositie ingericht. ‘Bij zo’n prachtig pand hoort mooie kunst’, zegt ze nadat de schilderijen van Jeanne Geubbels zijn opgehangen. ‘Erg leuk voor onze medewerkers en relaties, maar ook leuk voor liefhebbers van kunst. Tijdens kantooruren mogen ze wat ons betreft binnenlopen. Secretaresse Marieke van Acht zal bezoekers hartelijk ontvangen’. 

De expositie van Jeanne Geubbels uit Nederweert bestaat uit vooral figuratief werk waar een goede combinatie van kleur, contrast en compositie prima tot hun recht komen. Naast figuratieve schilderijen wordt soms de combinatie gezocht met meer abstracte afbeeldingen. Ze houdt van uitdagend werken. Bijvoorbeeld door te onderzoeken hoever ze kan gaan met een materiaal door natter dan nat te aquarelleren. En zo heeft ze in Tanzania ervaring opgedaan met de tinga tinga kunstvorm. Het is zeker de moeite waard om ook op deze wijze kennis te maken met Bekkers Advies.

 

Van 24 mei tot 20 september 2019 (tijdens kantooruren) - Borchmolendijk 24, Sint-Oedenrode

 

Bekijk de tentoongestelde werken