Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

#48058 Restaurant Wollerich | Gwen Conner | Jose vd Ven-Grevers | tot 03-06-2020

 

Kunst & Eten met een ster bij Wollerich

Sterrenrestaurant Wollerich slaagt er telkens weer in gasten te verrassen met de meest voortreffelijke gerechten. Maar ook de kunst in de zalen van het restaurant wordt steeds verfijnder en toont haar klasse. Tot maart exposeren Gwen Conner en José van de Ven-Grevers er met beelden en schilderijen.

Gwen Conner uit Geffen heeft haar opleiding en daarna specialisatie aan de Academie voor Schone Kunsten te Arendonk gevolgd. Ze beheerst meerdere technieken en gebruikt diverse kleisoorten voor haar keramiek. Ze exposeert bij Wollerich een aantal van haar beelden in mooie natuurlijke tinten. Deze objecten zijn middels de Raku stooktechniek gebakken. Met deze van oorsprong Japanse techniek ontstaan door (smeulend)vuur en rook de meest prachtige kleurencombinaties.

De schilderijen van José van de Ven-Grevers uit Rosmalen zijn abstract en kleurrijk. Rood zit er altijd in. Soms overheersend en soms één enkel spatje. José mag graag experimenteren met materialen en kleuren. Titels geeft ze meestal niet. Ze laat het aan de kijker over er iets in te zien of van te vinden. 

Chef-kok Gerard en gastvrouw Meriam Wollerich blijven zowel in hun keuken als middels de inrichting van hun prachtige pand onderscheidend en creatief bezig.

De beelden en schilderijen van Gwen en José zijn tot 18 maart 2020 te bekijken.

Samenvatting

Tot 3 juni 2020 schilderijen van José van de Ven-Grevers en keramieken van Gwen Conner bij Restaurant Wollerich, Heuvel 23 in Sint-Oedenrode

 

Bekijk de tentoongestelde werken