Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

#48056 Bekkers Advies tot 17-01-2020 | Nicole van Kruijsdijk

 

‘Vrouwen uit alle werelddelen’ 

Vanaf 20 september is het kantoor van Bekkers Advies ingericht met de schilderijen van Nicole van Kruijsdijk uit Rosmalen. Lucy Bax, eigenaar van Bekkers Advies, is nog steeds supercontent met haar nieuwe kantoor en de reacties van haar relaties op de verhuizing. En ze is ook erg tevreden over de inrichting met telkens weer nieuwe schilderijen. Deze keer de serie vrouwen van over de gehele wereld.   

De als marketeer opgeleide Nicole schildert al haar hele leven en heeft in 2008 van haar hobby haar werk gemaakt. Naast de vele opdrachten voor met name kinderschilderijen geeft ze creatieve workshops, verzorgt kinderfeestjes en naailessen. Voor de portrettenserie ‘vrouwen van over de gehele wereld’ gebruikt ze met name  acrylverf in grof realistische stijl met een geabstraheerde achtergrond. En tijdens het inrichten van deze expositie voegt ze nog toe dat ze ook graag originele stoffen en andere materialen uit het land van herkomst van de geportretteerde vrouw in de schilderijen verwerkt.  ‘Mijn manier om de kijker nog meer mee te nemen in de sfeer van het land en te laten proeven’, vervolgt de enthousiaste kunstenares. 

Secretaresse en gastvrouw Marieke van Acht zegt dat ze altijd leuke reacties van relaties krijgt over de kunst. ‘Het is fijn om in zo’n telkens wisselende omgeving te werken en over iets anders te praten dan het weer’, besluit ze lachend. De expositie is tijdens openingsuren, uiteraard gratis, te bezichtigen.

 

Tot 17 januari 2020 (tijdens kantooruren), Borchmolendijk 24, 5492 AK Sint-Oedenrode

 

Bekijk de tentoongestelde werken