Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

‘Bubbles Up! en meer’ bij Instituut Verbeeten

De schilderijen van Reinhilde van Tiel uit Beesd te zien bij Instituut Verbeeten in de vestiging ‘s-Hertogenbosch.
Wie van de CoBrA-stijl houdt met als meest bekende Nederlandse schilders Karel Appel en Corneille kan zijn of haar hart ophalen bij de meer dan 20 werken van deze verdienstelijk kunstenaar.

Reinhilde studeerde aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving te ’s-Hertogenbosch en volgde daarna diverse andere opleidingen. Later werkte ze onder andere bij de internationaal bekende kunstenaar Marianne van den Wijngaard.
De gedachte van de CoBrA kunstenaars was dat er een nieuwe maatschappij zou ontstaan waarin de kunst niet alleen vóór iedereen maar ook dóór iedereen zou worden gemaakt. Kunst en leven zouden één worden.
Reinhilde heeft al van kind af aan een voorliefde voor de CoBrA-stijl en ze heeft ook veel geëxperimenteerd hoe ze zichzelf ook zo vrij kan uiten op het doek. ‘Mijn inspiratie komt voort uit de manier waarop mensen met elkaar omgaan en communiceren. En ik haal veel inspiratie uit mijn eigen belevingswereld. Met mijn schilderijen vertel ik mijn verhaal met de nodige humor aan de kijker. Als ik na een paar weken een schilderij nog fijn vind om naar te kijken is het voor mij af’.

 

Tot 11 mei 2021 - Instituut Verbeeten, Deutersestraat 2b, ‘s-Hertogenbosch

 

Samenvatting

Tot 11 mei 2021 schilderijen van Reinhilde van Tiel bij Instituut Verbeeten, Deutersestraat 2b, ‘s-Hertogenbosch 

Voor nadere informatie

Ina Haveman Hans Barelds

06-23231386 06-22957662

www.havemankunst.nl info@havemankunst.nl

 

Bekijk de tentoongestelde werken