Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

#48048 Restaurant La Folie | Bea Key | Gwen Conner

 

Kwaliteit van Kunst én Koken

Dat je bij Joris en Lieke Kerkhofs van restaurant La Folie uitstekend kunt eten is inmiddels geen nieuwtje meer. Ze leveren als lid van het exclusieve Les Jeunes Restaurateurs al meer dan 10 jaar kwaliteit. En dat geldt niet alleen voor het eten maar ook voor de bediening en de inrichting van hun authentieke pand. En de huidige expositie met beelden van Gwen Conner en schilderijen van Bea Key, sluit perfect aan bij deze filosofie. 

Gwen Conner heeft na het afronden van de opleiding aan de Kunstacademie haar eigen stijl ontwikkeld. Ze werkt haar figuratieve beelden niet tot in de puntjes uit omdat ze van mening is dat een vluchtige, grove toets vaak meer zegt.

Bea Key heeft veel gereisd en laat haar indrukken herleven op paneel of doek. Door haar meestal beperkte kleurgebruik, in vele lagen over elkaar geschilderd ontstaat er een intensiteit en gelaagdheid die voor haar werk zeer typerend zijn.

De beelden en schilderijen zijn de gehele zomer te bezichtigen en zeker de moeite waard, naast een gezellige avond of een goede lunch uiteraard.

 

Van 18 mei tot 21 september 2019 - Restaurant La Folie, Gamerschestraat 45 Zaltbommel

 

Bekijk de tentoongestelde werken