Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

#48052 Bodymince tot 14-11-2019 | Jeanne Geubbels | Ton van Sprang

 

Expositie ‘Steen en Schilderijen’ 

Vanaf 11 juli is de salon van Thea Verbruggen aan de Bosscheweg te Boxtel weer opnieuw ingericht met de beelden van Ton van Sprang en de schilderijen van Jeanne Geubbels. Bodymince Boxtel is inmiddels een begrip in de wereld van het afslanken en figuurcorrecties maar begint ook in de kunst een aardig partijtje mee te spelen getuige deze weer zeer geslaagde expositie.

Jeanne Geubbels (Nederweert) heeft zich laten inspireren op haar onlangs gehouden trektocht door Zuid-Afrika. Afbeeldingen van exotische dieren in voornamelijk olieverf op doek, papier of paneel. Kleuren, contrast en compositie spelen in haar werk een belangrijke rol. Ze is erin geslaagd de meest uiteenlopende dieren in prachtige kleurencombinaties te schilderen. 

Ton van Sprang (Dalfsen) werkt het liefst met steen en eikenhout en binnen de steensoorten kiest hij dan de hardere soorten zoals marmer, Belgisch hardsteen of graniet. Hij werkt figuratief en abstract en laat zich inspireren door de natuurlijke lijnen en vormen van het materiaal. Daarnaast werkt hij veel in opdracht vanuit een schetsontwerp.

Beide kunstenaars zijn er in samenwerking met HavemanKunst goed in geslaagd een aantrekkelijke expositie in te richten.  

 

Tot 14 november 2019 – Bodymince, Bosscheweg 157 te Boxtel

Bijzonderheden - bezoekers graag vooraf even aanmelden,  ook van harte welkom zonder een afspraak voor een behandeling

 

Bekijk de tentoongestelde werken