Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

Bodymince | Beelden en schilderijen Ans Pullens | #48039

Glas en Keramiek bij Bodymince

Vanaf 21 maart zijn de prachtige kunstwerken van Ans Pullens uit Veghel te zien bij Bodymince Boxtel. Ans heeft de ambachtelijke opleiding mozaïek gevolgd aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Wilrijk-Antwerpen onder de bezielende leiding van Meester Mozaïst Gino Tondat. Daarna cursussen in onder andere Italië en de opleiding Keramiek aan de Academie voor Schone Kunsten te Arendonk.

Haar enorme ervaring heeft ervoor gezorgd dat ze is gevraagd mee te werken aan groepswerken zoals de mozaïekvloer in het hoofdkantoor van de ZLTO in ’s-Hertogenbosch alsmede de restauratie van een van de oude mozaïekvloeren in Villanella te Antwerpen.

‘Ik heb leren werken met marmer en Venetiaans glas en volgens een eeuwenoude techniek experimenteer ik nu met verschillende ondergronden en combinaties van materialen. Ik probeer telkens nieuwe verrassende sculpturen, portretten en decoraties voor wanden en vloeren te maken’, zegt Ans tegen eigenaresse Thea Verbruggen van Bodymince Boxtel. De toch al prachtige salon van Thea ziet er met al dit fraaie werk nog indrukwekkender uit. ‘Geweldig mooi werk. Zal goed in de smaak vallen bij mijn gasten. En voor ons is het elke dag weer een plezier om hier te werken’.

 

Samenvatting:

Glaskunst en Keramiek van Ans Pullens  van 21 maart tot 11 juli 2019

Locatie – Bodymince, Bosscheweg 157 te Boxtel

Bijzonderheden - bezoekers graag vooraf even aanmelden, ook van harte welkom zonder een afspraak voor een behandeling

 

Voor nadere informatie

HavemanKunst | Ina Haveman

06-23231386

info@havemankunst.nl

 

Bekijk de tentoongestelde werken