Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

Restaurant La Folie | Joke Dijkhuizen | #48035

Schilderijen met passie bij restaurant La Folie

De schilderijen van Joke Dijkhuizen uit Veghel hebben titels als ‘bezieling’, ‘kracht’ en ‘beweging’. En daarmee is niets teveel gezegd. De geheel eigen toets van Joke Dijkhuizen is herkenbaar en past uitstekend bij de door haar gekozen titels van de geëxposeerde kunstwerken.

Lieke en Joris Kerkhofs weten hun restaurant La Folie in samenwerking met HavemanKunst telkens weer te voorzien van speciale kunst. In het fraaie pand in het centrum van Zaltbommel met het authentieke interieur weten zij inmiddels al 10 jaar topprestaties te leveren. Er is weliswaar maar plaats voor een beperkt aantal schilderijen maar het geheel van eten, drinken en interieur klopt helemaal. 

Joke Dijkhuizen schildert al zo’n 35 jaar. Gestart met aquarellen werkt ze de laatste jaren alleen nog met acrylverf. Ze schildert met name bloemen, mensen of natuur en laat zich daarbij door haar gevoel leiden waarbij ze aan haar afbeeldingen een abstract tintje geeft. Door meerdere lagen verf te gebruiken ontstaat er meer structuur waardoor de kleuren nog beter uitkomen. 

Gastvrouw Lieke zegt bij iedere expositie weer leuke reacties van haar gasten te krijgen. ‘La Folie staat garant voor kwaliteit en een gezellige avond. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de reacties op deze schilderijen. We hebben net ons 10-jarig jubileum gevierd. Op naar de volgende mijlpaal’. De schilderijen van Joke zijn tot 18 mei te bewonderen.

Samenvatting:

Betrokken zijn

• Restaurant La Folie

• Joke Dijkhuizen, schilderijen

• HavemanKunst

 

Van 26 januari tot 18 mei 2019

Restaurant La Folie, Gamerschestraat 45, Zaltbommel

Voor nadere informatie

 

Ina Haveman Hans Barelds

06-23231386 06-22957662

 

info@havemankunst.nl

 

Bekijk de tentoongestelde werken