Haveman Kunst
Ik ben geboren en woonachtig in Helmond, getrouwd, drie kinderen en zeven kleinkinderen. Nadat ik in 1990 gestopt ben met werken, kreeg ik de behoefte om te gaan schilderen. Ik heb teken- en schilderlessen gevolgd bij diverse Helmondse kunstenaars.

Mijn eerste ervaring was die met olieverf. Dat beviel niet optimaal en heb me gestort op het aquarelleren. Na wat omzwervingen ben ik uitgekomen bij acrylverf en dat bevalt me het meest.

Het liefst gebruik ik linnen als ondergrond en soms verwerk ik andere materialen zoals textiel en papier op mijn doeken. Doorgaans maak ik figuratieve werken, maar toch op een geabstraheerde manier. En af en toe komt er een abstract werk tussendoor.
Mijn werken verbeelden een grote diversiteit aan onderwerpen en stijlen. Rode draad van alle werken is wel de opgewekte sfeer.

Exposeren doe ik graag. Zo is mijn werk te zien geweest in Helmond, Nuenen, Elsendorp, Volkel, Helenaveen, Neerkant en Geldrop. En wie weet waar u mij en mijn werk binnenkort nog meer kunt treffen.