Haveman Kunst
Vol passie werk ik als beeldend kunstenaar en maak werk in keramiek en mozaïek. Ik zoek graag de uitdaging in nieuwe technieken en vormen. Met een voltooide opleiding keramiek aan de Academie voor Schone Kunsten en een klassieke mozaïekopleiding van 5 jaar aangevuld met 2 jaar specialisatie, waaronder restauratie van oude Mozaïeken als bagage, zijn er volop ideeën om nieuwe creaties te maken.

Het verrassende van klei zijn de vele richtingen die je kunt inslaan, zowel in vorm als uiterlijk en van kleinen voorwerpen tot volledige wandinstallaties. Door het zelf ontwikkelen van glazuren is het elke keer spannend als de ovendeur opengaat.
Dat maakt het materiaal boeiend en daagt je uit ook andere kunstwerken te maken dan gebruikelijk.

Met mozaïek reiken de mogelijkheden aan diversiteit en samenstelling van materialen mogelijk nog verder zodat er nog veel te creëren en ontdekken valt.

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan door anders te kijken naar alledaagse dingen of een uitvergroting te maken van een simpel voorwerp, gewas, dier of mens.

De beslissing van aankoop van een kunstwerk is lastig te nemen als u het alleen op de website ziet. Daarom kunt u altijd een afspraak maken om het te bekijken en desgewenst eventueel in uw woning of bedrijf plaatsen voordat u tot aankoop overgaat. Mocht u vragen hebben of u wilt mijn werk persoonlijk bezichtigen reageer dan gerust via info@havemankunst.nl
Alle 15 werken van Ans Pullens