Haveman Kunst
Mijn beelden, gedichten en schilderijen creëer ik puur vanuit mijn gevoelens, gedachten, emoties en liefde voor het leven.

Op de middelbare school had ik al veel interesse in beeldende kunst en rond mijn 30e jaar heb ik het serieus opgepakt. Verschillende technieken heb ik uitgeprobeerd en zo ontdekt wat mij het beste ligt.

Dat ik bij diverse kunstenaars lessen heb gevolgd kunt u terugzien in de verscheidenheid in mijn werken: elke leraar heeft een ander facet toegevoegd aan mijn ontwikkeling.

Bij de meeste van mijn beelden zult u een gedicht aantreffen, waarin ik mijn gevoelens weergeef.

Als ik een opdracht ontvang is het voor mij belangrijk om te weten wat de achterliggende gedachte is van de opdrachtgever, in welke omgeving de creatie wordt geplaatst en indien het een cadeau is voor een ander, vind ik het fijn om iets over de persoonlijkheid van die ander te weten. Indien mogelijk ga ik ook kijken naar de omgeving waarin het wordt geplaatst, waardoor ik het object kan creëren in harmonie met zijn omgeving. Op deze manier kan ik de opdracht heel persoonlijk naar de ontvanger toe maken. Het blijft voor mij elke keer weer een schitterende uitdaging om uit het niets iets te creëren en daardoor mensen te inspireren.

Op dit moment volg ik de kunstacademie in Arendonk om mijzelf nog meer te ontwikkelen en om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Alle 13 werken van Minet Wijlaars