Haveman Kunst
In mijn jeugd was ik altijd bezig met tekenen, ik overwoog daarom om naar de kunstacademie te gaan, maar koos uiteindelijk toch voor een grafische studie. Tijdens deze opleiding kreeg ik onder andere het vak “product tekenen”, en werd mijn basis voor het tekenen en schilderen gelegd. Intussen schilder ik al weer zon 30 jaar. Ik heb een voorliefde voor het schilderen van dieren en de natuur. Figuratief, maar met een losse toets waardoor er abstracte elementen ontstaan.

Mijn voorkeur gaan uit naar schilderen met acryl, deze sneldrogende verfsoort sluit naadloos aan bij mijn spontane manier van werken en losse toets. Kleuren spelen een belangrijke rol in mijn schilderijen, aardetinten of juist een indringde kleur hebben mijn voorkeur.

Naast het werk in mijn atelier schilder ik live op feesten. Tijdens zo’n feest schilder ik ter plekke een kleurrijk en persoonlijk doek. Herkenbare elementen van de dag, een beleving van het moment, kortom een impressionistische weergave van het evenement met veel aandacht voor de sfeer.

Heeft u interesse voor een van mijn schilderijen of wilt u graag iets in opdracht laten maken, neem dan gerust contact op.
Informeer via 06-23231386 of mail info@havemankunst.nl samen bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.

Voor nu wens ik u veel genoegen bij het bekijken van mijn werk.
Alle 14 werken van Jeannette Spierings