Haveman Kunst
Mijn naam is Joke Dijkhuizen-Penning de Vries.

Schilderen doe ik inmiddels al ruim 35 jaar en ben ooit begonnen met potloodtekeningen en aquarellen. De laatste jaren werk ik alleen nog met acrylverf.
Zowel bloemen, mensen als natuur tracht ik met een speelse toets op doek vast te leggen, waarbij ik me zoveel mogelijk door mijn eigen gevoel laat leiden en er een abstract tintje aan geef. Door gebruik van meerdere lagen verf ontstaat er een boeiende structuur met mooie kleuren die het reliëf nog beter doen uitkomen.

Ook opdrachten van particulieren en bedrijven tracht ik te creëren tot een fraai schilderij; tot grote tevredenheid van de opdrachtgever. Deze opdrachten kunnen ook het naschilderen van dieren zijn.

In mei 1999 won ik bij een tekenwedstrijd van “Talens Palet” de “Publieksprijs” met mijn schilderij, gebaseerd op het gedicht “Verdwalen” van Ivo de Wijs.
Regelmatig geef ik schilderles aan kleine groepjes.

Vindt u een bepaald werk mooi? Wilt u eens rustig kijken of dat past in uw omgeving? Fijn, want op afspraak kan ik de werken van uw keuze meenemen en kunt u in uw eigen omgeving zien of het bij u past. Informeer via 06 23231386 of mail info@havemankunst.nl.

Voor nu wens ik u veel genoegen bij het bekijken van mijn werk.

Alle 5 werken van Joke Dijkhuizen