Haveman Kunst
Sinds jaar en dag heb ik veel schilderijen en andere creatieve werken gemaakt voor vrienden en bekenden. Van origine heb ik een marketingachtergrond (HEAO-CE) en in die branche gewerkt. Totdat ik begin 2008 van mijn hobby mijn werk heb gemaakt en de webwinkel Nicole KidsArt ben gestart.

Zo ben ik begonnen ben met het schilderen van kinderschilderijen, accessoires voor de kinderkamer en creatieve workshops. Het werd al snel erg druk waardoor de nadruk steeds meer kwam te liggen op andere dingen dan het schilderen.

Gelukkig kruipt ook bij mij het schildersbloed waar het niet gaan kan en begin vorig jaar heb ik het roer omgegooid. Naast het schilderen beperk ik mijn nevenactiviteiten nu tot workshops, kinderfeestjes en naailessen. Zo kan ik weer doen waar mij hart ligt; schilderen.

Mijn schilderthema’s richten zich met name op vrouwen van over de gehele wereld. Ik werk met acrylverf in grof realistische stijl met een geabstraheerde achtergrond. Daarnaast verwerk ik graag originele stoffen en andere materialen uit het land van herkomst in de schilderijen van de geportretteerde vrouw. Mijn manier om de kijker nog meer mee te nemen in de sfeer van het land en te laten ‘proeven'.

Vindt u een bepaald werk mooi? Wilt u eens rustig kijken of dat past in uw omgeving? Geen probleem. Informeer via 06 23231386 of mail info@havemankunst.nl.

Heb je wensen .. laat het me weten. Ik help je graag met een kunstwerk naar jouw voorkeur. Of heb je interesse in een werk in mijn galerie en wil je eens rustig bekijken of dat past in jouw omgeving? Geen probleem, informeer via 06 23231386 of mail info@havemankunst.nl.

Alle 20 werken van Nicole van Kruijsdijk