Haveman Kunst
Mijn naam is Jennifer Tenda, woonachtig te Veghel (1979). Ik schilder zoals ik me deze soms donkere, drukke wereld wil ervaren, zonder kaders of grenzen en met veel diversiteit in kleur en vorm.

Ik geef mijn doeken liever geen titel omdat er voor mijn gevoel dan een stempel op wordt gedrukt. Onrust en creativiteit gaan hand en hand bij mij en ik hou ervan om te experimenteren met verschillende materialen zoals kant, zand en felle kleuren. Het eindresultaat is voor mij altijd een verrassing en een doek is zelden ‘af’ voor mijn gevoel.

Ik heb al een paar keer mogen exposeren en vind het erg interessant en leuk om te horen wat de mensen zoal zien en ook voelen als ze naar mijn schilderijen kijken. Ook voor werk in opdracht kunt u bij mij terecht.

Vindt u een bepaald werk uit deze expositie mooi. Wilt u eens rustig bekijken of dat past in uw interieur of kantoor? Geen probleem. Op afspraak neem ik de werken van uw keuze mee en kunt u in uw eigen omgeving bekijken of deze wel of niet bij u passen.

Informeer via 06 23231386 of mail info@havemankunst.nl

Voor nu wens ik u veel genoegen bij het bekijken van mijn galerie. Heeft u interesse of wensen, laat het me dan weten via info@havemankunst. Want samen met u kijk ik dan graag of en zo ja, hoe we eea kunnen uitwerken.

Alle 14 werken van Jennifer Tenda