Haveman Kunst
Als kind groeide ik op in de Brabantse Kempen met zijn koeien, windmolens, klompen, tulpen, paarden en graanvelden. Ik verwonderde me altijd hoe hardwerkende boeren tijd hadden voor sociale contacten en creativiteit. Ikzelf voelde steeds meer de passie en missie om kunst uit te dragen. Op jonge leeftijd schilderde en tekende ik en bezocht velerlei musea die mij echt inspireerden om mijn droom te verwezenlijken. Op de academie van Schone Kunsten in het Belgische Arendonk heb ik geleerd om mijn dromen vorm te geven. Nu voel ik me een zondagskind met veel creatieve ideeën.

Kunst maakt het leven mooier. Het is een rijkdom om het te kunnen delen.

Vindt u een bepaald werk mooi? Wilt u eens rustig kijken of dat past in uw omgeving? Geen probleem. Op afspraak neem ik de werken van uw keuze mee en kunt u in uw eigen omgeving zien of deze wel of niet bij u past.’ Informeer via 06 23231386 of mail info@havemankunst.nl.

Voor nu wens ik u veel genoegen bij het bekijken van mijn galerie. Heeft u interesse of wensen, laat het me dan weten via info@havemankunst. Want samen met u kijk ik dan graag of en zo ja, hoe we eea kunnen uitwerken.

Alle 5 werken van Elisabeth de Vries