Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

#48068 Voorjaarsexpositie verf en keramiek bij Bodymince tot 17-09-2020

 

Mariëlle van Eijk en Christel van Tooren hebben de fraaie salon van Thea Verbruggen ingericht met aansprekende kunst. Mariëlle uit Someren is er een van weinig woorden. Des te beter weet ze haar schilderijen de nodige expressie mee te geven. Boxtelse Christel slaagt erin door materiaalgebruik en kleuren haar keramiek tot leven te brengen.

Samen met Bodymince zijn de HavemanKunstenaars erin geslaagd een prachtige expositie samen te stellen.

Schilderen is mijn passie!’ zegt de altijd opgewekte Mariëlle als we tijdens het inhangen van de expositie de salon bezoeken. Ze zegt dat de alles wat haar aanspreekt kan schilderen. Maar toch het liefste dieren die een bepaalde blik in hun ogen hebben of als hun lichaamstaal veelzeggend is. Ze heeft duidelijk een eigen stijl ontwikkeld die je herkent als je het geheel van haar schilderijen ziet. Ze schildert met name met acrylverf op doek.

Christel woont sinds 1996 in Boxtel en komt uit de modebranche. Toen de kinderen wat ouder werden kreeg ze meer tijd voor haar hobby om artistiek bezig zijn. Haar geglazuurde keramieken werken zijn niet alleen mooi om naar te kijken maar vaak ook  functioneel. Bodymince eigenaresse Thea Verbruggen ziet dat haar salon weer wordt ingericht met fraaie kunst. ‘Hier wordt je echt vrolijk van. De combinatie van schilderijen en beelden met die prachtige kleuren. Laat het voorjaar maar komen’, zegt ze tevreden tegen beide kunstenaars en vertrekt weer fluitend naar één van haar cliënten. 

 

Samenvatting

Schilderijen van Mariëlle van Eijk-Manders uit Someren en keramiek van Christel van Tooren uit Boxtel zijn tot 17 september 2020 tijdens openingsuren te zien aan de Bosscheweg 157 te Boxtel.  

 

Bekijk de tentoongestelde werken