Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

Restaurant Het Landgoed | Ineke van Berkom | Henny ter Horst | tot 16-07-2020

 

Expo schilderijen en beelden bij restaurant Het Landgoed

‘Niet alleen de keuken is de moeite waard……’ De  prachtige schilderijen van Ineke van Berkom uit ’s-Hertogenbosch en de fraaie beelden van Henny ter Horst uit Overasselt zorgen voor een fijne sfeer bij restaurant Het Landgoed. Dit gecombineerd met een uitgebreide menukaart met de meest lekkere gerechten, staat garant voor een heerlijk avondje uit.

Ineke schildert vooral in natuurlijke tinten. Haar schilderijen zijn abstract, mystiek en ademen een sfeertje uit passend bij een haardvuur en een lekkere rode wijn. Naast motieven uit de natuur wordt ze vooral geboeid door de schoonheid van het verval. Van wat verweerd, verroest of aangetast is door erosie. Haar werken gaan met name over de cyclus van ontstaan, groei, beweging en verval. Ze heeft in 2014 de award ‘Premio de Marchi’ in Bologna mogen ontvangen.

De beelden van Henny zijn zeer divers. Voornamelijk abstract of torso’s van mensen. De steensoorten die hij gebruikt variëren van speksteen en albast tot marmer en graniet. Tegenwoordig werkt Henny ook veel in opdracht. Hij maakt gedenkbeelden waarin rekening wordt gehouden met de wens van nabestaanden met mogelijkheid ook persoonlijke materialen daarin te verwerken. gebruikt.

Heerlijke gerechten en bijzondere kunst. Garantie voor een fantastisch avondje uit bij Het Landgoed.

Samenvatting

Tot 16 juli 2020 Schilderijen van Ineke van Berkom en beelden van Henny ter Horst bij Restaurant Het Landgoed, Lage Mierdseweg 3 in Esbeek.

 

 

Bekijk de tentoongestelde werken