Haveman Kunst

DÉ SITE VOOR KUNSTLIEFHEBBERS

kunst kopen, huren, exposeren of laten maken

sKin architects | Tosca van der Griend | #48043

Tosca’s portretten bij sKin architects

Tosca heeft in het verleden veel succes gehad met haar portretten van dieren en dan met name koeien. Tegenwoordig schildert ze ook portretten van mensen. En ook nu toont ze aan dat ze daar bovengemiddeld talent voor heeft. Vanaf 22 maart exposeert Veghelse Tosca bij sKin architects te Boxtel. 

Ze studeerde 5 jaar klassieke schilderkunst aan de kunstacademie gevolgd door 3 jaar specialisatie waar ze met name op zoek ging naar haar eigen stijl. Die heeft zich dan ook duidelijk ontwikkeld en is herkenbaar als die van Tosca. Ze probeert de werkelijkheid op ‘stoere wijze’ af te beelden zoals ze het zelf zegt. ‘Ook nu als ik met mijn hond Maud rondwandel tussen de Veghelse weilanden, bekijk ik nieuwsgierig de wereld om mij heen. Deze feitelijke beelden combineer ik daarna met mijn eigen herinneringen. Zo ontstaat een nieuwe realiteit. De olieverf meng ik het liefst met kwast of paletmes op het linnen.’ 

 

Elke Goossens en Clemens Boons van sKin architects staan tevreden te kijken naar de werken die hun kantoorpand voor enkele maanden zullen sieren. ‘Hartstikke leuk. Elke 4 maanden wat nieuws aan de muur werkt ook voor ons inspirerend. Telkens een ander mens of dier die meekijkt naar onze ontwerpen’, vervolgt Elke lachend.

 

Samenvatting:

Van 22 maart tot 12 juli 2019 | Duit 4, Boxtel

Voor nadere informatie

HavemanKunst | Ina Haveman

06-23231386 of info@havemankunst.nl     

 

 

Bekijk de tentoongestelde werken